Visita i tast al Celler Cooperatiu de Santpedor en el marc de la Fira del Vi del Bages

El cap de setmana 28 i 29 de maig l’Ajuntament ha organitzat una visita i tast a les instal·lacions del Celler Cooperatiu de Santpedor (El Sindicat), que data de la dècada de 1920 i es conserva intacte des que va cessar l’activitat, ara fa prop de 40 anys.

D'aquesta manera Santpedor s'afegeix als municipis del Bages que ofereixen visites guiades al patrimoni de la ruta del vi en el marc de la Fira del Vi del Bages. 

Dissabte 28 i diumenge 29 de maig, de 10 a 12h i en grups reduïts, la historiadora i tècnica de turisme i patrimoni de l’Ajuntament Mireia Vila farà un recorregut per la història d’aquestes instal·lacions i un viatge al passat per posar en valor el llegat vitivinícola del municipi. El Terrer 1834 serà l’encarregat d’oferir un petit tast amb vins de la D.O Pla de Bages en un entorn immillorable.

Com ja es va fer l'any passat, l’Ajuntament finançarà una part de l’activitat, de manera que els participants pagaran només 8€. Per participar-hi cal inscripció prèvia a la web de Fira Viba o a través d’aquest enllaç