El Bages es promociona turísticament en fires de referència a Catalunya

El Bages ha promocionat els seus atractius turístics a la fira B- Travel, que es va celebrar a Barcelona de l’1 al 3 d’abril, i al Mercat del Ram de Vic que va tenir lloc del 8 al 10 d’abril. Les dues accions formen part de l’estratègia de Bages Turisme per donar a conèixer els recursos turístics del territori al públic de proximitat i captar nous visitants per a la comarca.

La participació en aquests certamens s’ha fet en estands gestionats coordinadament amb la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme. La comarca del Bages hi ha participat a través de la marca Paisatges Barcelona, que agrupa l’oferta de les comarques del Bages, l’Anoia, Osona i el Moianès.

B-Travel és la fira de turisme de referència a Catalunya i ofereix al visitant més de 200 expositors amb informació de destinacions turístiques. Bages Turisme hi va portar material informatiu sobre el Camí Ignasià i el Camí Oliba, punts de llibre i mapes generals de la comarca. Les persones que es van atendre procedien majoritàriament de la província de Barcelona i estaven interessades en les rutes i caminades, tant a peu com amb BTT. El perfil més freqüent van ser el de les famílies amb nens i les persones majors de 60 anys.

D’altra banda, el Mercat del Ram de Vic compta amb un espai específic dedicat al turisme, pel qual passen molts visitants de la comarca d’Osona però també de tota la província de Barcelona. Bages Turisme hi va ser conjuntament amb les comarques de l’Anoia i el Moianès.