Cardona celebra el Carnaval del 19 al 27 de febrer amb una programació per a tots els públics

Ja es poden comprar les entrades pel Carnaval Jove, que tindrà lloc dissabte 19 de febrer a partir de les 23:30 h, al web entrades.cardonaturisme.cat/

El Carnaval de Cardona --que organitza Cardona Jove, la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament de Cardona-- presenta una proposta cultural i festiva variada per a tots els públics de la vila, del 19 al 27 de febrer.

Així, el Carnaval arrencarà dissabte 19 de febrer. La gresca s'iniciarà ja a dos quarts de set de la tarda amb l'anomenada 'Cursa', que estarà amenitzada per la Xaranga Màgic. Sortirà dels 100 Pisos i passarà per la Carretera del Miracle, Carrer Cambres, baixada del Sant Jordi, Carrer de la Fira i finalment a la Plaça Santa Eulàlia. Després de la 'Cursa', a dos quarts de nou, a la plaça Santa Eulàlia, es farà una botifarrada a càrrec de la Penya Capote i el pregó amenitzat amb música en directe. 

A dos quarts de dotze arrencaran els concerts a càrrec de Marc Anglarill, l'Orquestra Maribel i DJ MasterOut. Les entrades pel concert ja es poden adquirir a un preu de 5 euros al web de entrades.cardonaturisme.cat/ i també físicament a l'Oficina de Turisme de Cardona en l'horari habitual. El mateix dia del concert, sempre que hi hagi disponibilitat, es podran adquirir entrades dues hores abans a la guixeta del pavelló a un preu de 10 euros. 

L'entrada adquirida s'haurà de bescanviar per una polsera que es podrà recollir a l'Oficina de Turisme de Cardona divendres 18 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 19h i dissabte 19 de febrer de 10h a 14h. També hi haurà la possibilitat de recollir-la a la guixeta del pavelló dues hores abans de l'inici del concert.

Els menors de 16 anys podran accedir al concert amb autorització i acompanyats d'un adult que se'n responsabilitzi.

Més Carnaval

Després de l'arrencada amb el Carnaval Jove, els actes continuaran el dia 20 de febrer amb un espectacle per a la gent gran al Casal Cívic, a les sis de la tarda.

El dijous 24, Cardona acollirà un any més el tradicional dijous llarder: a les 19h es farà la cercavila amb els gegants Jaume i Jaume Petit, amb animació musical de la Banda de Cardona, i tot seguit hi haurà botifarrada a la Fira de Dalt amb la Colla de Geganters i Grallers de Cardona.

Finalment, les activitats pels més menuts tindran lloc diumenge 27 a la Plaça de la Biblioteca. A les onze del matí, tindrà lloc una rua infantil per a tota la canalla, a càrrec de BatúKagasals, que sortirà de la Plaça de la Fira i fins a la plaça de la Biblioteca. A dos quarts d'onze i fins a les dues del migdia hi haurà un servei de pinta-cares, coca i xocolata i actuacions a càrrec de Bonsai Blau i La Festa Xapipiruli.