La segona sessió de la proposta de Manresa Turisme “Petjades en clau de sol” ven totes les entrades disponibles

La caminada amb acompanyament musical celebrada ahir es va fer entorn dels cingles de Rocatinyosa.  Atesa la bona  acollida de la proposta, Manresa Turisme preveu programar aquesta activitat de forma estable l’any vinent.

 

Ahir diumenge 12 de desembre Manresa Turisme va organitzar una segona sessió de l’experiència turística “Petjades el clau de sol”, programada després d’omplir la primera visita del 28 de novembre, i en aquesta ocasió ha tornat a penjar el cartell d’entrades exhaurides.
 

Es tracta d’una caminada per l’Anella Verda de Manresa, concretament a l’entorn dels cingles de Rocatinyosa, guiats per l’empresa Dinàmic Guies de Muntanya, amb acompanyament musical, en aquesta ocasió per part del violinista Arnau Barrios, i amb un tast de productes locals elaborat per Mengem Bages. El màxim de persones adequat per poder gaudir de l’activitat i respectar les distàncies de seguretat és de 30 persones.
 

Aquesta activitat pretén donar a conèixer el patrimoni natural de la ciutat d’una manera diferent, acompanyant les explicacions amb música en directe. Des de la seva estrena l’any 2019 s’han venut sempre totes entrades disponibles, convertint-se ja en una de les experiències turístiques consolidades de Manresa Turisme.
 

A banda de les visites programades, la proposta es pot contractar per grups, contactant amb l’Oficina de Turisme de Manresa.
 

A causa de la bona resposta de l’activitat i a l’elevat índex de satisfacció dels participants, l’any 2022 es continuarà programant de manera estable.