El Rebost del Bages torna a impulsar una campanya per promoure el consum local durant aquestes festes

El Rebost del Bages torna a impulsar per Nadal una campanya que té per objectiu promoure el consum de productes del territori. La campanya dona visibilitat a les empreses locals que produeixen i elaboren productes d’alimentació a través d’una sèrie de vídeos que es difondran a través de les xarxes socials (@rebostbages i @bagesturisme) i els mitjans de comunicació. A més, el consumidor pot adreçar-se al web www.rebostbages.cat per conèixer la totalitat d’aquests productors i els llocs on poden comprar-se els seus productes. La campanya compta amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

La proposta vol impulsar el consum local tant per al àpats d’aquestes festes com a l’hora de regalar, a la vegada que es dona suport als productors alimentaris que cuiden el territori i mantenen l’activitat agrícola vinculada al paisatge característic de la comarca. La campanya també fa èmfasi en els beneficis socials, mediambientals i de salut de consumir productes de proximitat: no només s’ajuda als petits productors, sinó que s’aposta per un model econòmic i social més sostenible, es redueix la petjada de carboni ja que els productes no han de fer grans distàncies per arribar al consumidor i es pot gaudir dels aliments al seu moment més òptim, de manera que són més bons i més saludables.

Vins i caves, cerveses artesanes, olis, productes de l’horta, carn i aviram, formatges i embotits artesans, conserves… El catàleg de productes del Bages és prou extens per cobrir totes les necessitats alimentàries i gastronòmiques d’aquestes festes. Per a més informació sobre els productes del Bages i els seus punts de venda, es pot consultar el web www.rebostbages.cat/nadal.