La proposta de Manresa Turisme “Petjades en clau de sol” esgota les inscripcions i anuncia una nova data per al dissabte 12 de desembre

S’esgoten les inscripcions per a l’acte Petjades en clau de sol, la caminada guiada per l’Anella Verda amb acompanyament musical,  i es proposa una nova data per al diumenge 12 de desembre.

 

Després d’esgotar les entrades una setmana abans de la caminada, Manresa Turisme obre una nova data per l’activitat, el diumenge 12 desembre. Les inscripcions per aquesta nova data ja estan a la venda. 
 

La particularitat d’aquestes caminades és que, a més de ser realitzades per guies especialitzats, a càrrec de l’empresa bagenca Dinàmic Guies de Muntanya, que posen veu al paisatge i al passat i present dels espais que es visiten, es compta amb un acompanyament musical, per part del músic Arnau Barrios, que posa melodia a aquests paisatges i a la seva contemplació, unint música i natura, esport i espectacle, en una experiència única.
 

La caminada recorrerà una distància aproximada de 6,5 km, amb poca dificultat tècnica i 125 metres de desnivell positiu i 125 de negatiu. Al final del recorregut, els participants rebran un petit refrigeri vora el santuari de la Salut de Viladordis, punt d’inici i de final del recorregut.
 

Ja es poden realitzar les inscripcions online a través del web www.manresaturisme.cat o, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa. Les places limitades tenen un preu de 15 €, que inclou el guiatge, l’acompanyament musical i el refrigeri final, en un recorregut que durarà 3 hores aproximadament.