Manresa reactiva la campanya 'Bons Manresa' per impulsar el consum abans de la campanya de Nadal

Es poden obtenir descomptes de 5 euros per cada 25 euros de compra a més de 160 establiments de restauració i comerç de la ciutat que s’han adherit a la promoció. La campanya està oberta a tothom, sigui o no sigui de Manresa. S’iniciarà el 12 de novembre i s’allargarà durant un mes, fins al 12 de desembre.

 

L’Ajuntament de Manresa reactiva la campanya ‘Bons Manresa’ amb la voluntat d’impulsar el consum a la ciutat just abans de la campanya de Nadal. Els bons permeten obtenir un descompte directe de 5 euros per cada 25 euros de compra. Cada persona se’n pot descarregar un màxim de 5. És a dir, que cada ciutadà pot obtenir fins a 25 euros de descompte directe als comerços i establiments de restauració de la ciutat. La campanya s’iniciarà aquest 12 de novembre i s’allargarà durant un mes, fins al 12 de desembre.
 

Per participar a la promoció, cal descarregar una aplicació específica que podeu trobar en aquest enllaçDins la mateixa aplicació, s’especifiquen els passos que cal seguir: cal que els usuaris es registrin i, un cop fet aquest pas, obtindran els primers 5 bons de 5 euros cadascun, que es podran bescanviar (mitjançant els codis QR que genera la mateixa aplicació) per cada compra de 25 euros. El codi per a la campanya promocional que cal introduir és ‘BONSMANRESA’.
 

Dels descomptes se’n pot beneficiar qualsevol ciutadà major de 16 anys, sigui o no sigui de Manresa, amb la voluntat de reforçar el paper de la ciutat com a capital comercial. Tota la ciutadania que no tingui accés a Internet o a dispositius mòbils es pot adreçar a l’Oficina de Turisme de Manresa per tal d’obtenir els bons. Les persones que ja van participar de la campanya en la seva primera edició, ho podran tornar a fer ara.
 

La iniciativa es va posar en marxa el passat mes de maig per recuperar la demanda als establiments de la ciutat. L’Ajuntament de Manresa aporta el finançament íntegre dels bons —que ascendeix a 200.000 euros— i estima que l’impacte econòmic que suposarà per al comerç de la ciutat —tenint en compte que el client ha de fer una despesa— serà d’un milió d’euros.