Manresa Turisme reprèn les visites guiades al patrimoni artístic del cementiri de Manresa

Les visites tindran lloc els dies 7 i 14 de novembre a les 11 h amb places limitades

 

Manresa Turisme recupera enguany la programació de visites guiades al patrimoni artístic del cementiri de Manresa, que tindran lloc els propers 7 i 14 de novembre a les 11 h del matí, amb un cost de 4 euros per persona.
 

La visita guiada se centra en el patrimoni artístic i escultòric del cementiri, ja que acull una notable quantitat d'obres, d’una gran varietat de temàtiques i algunes d’elles d’artistes de renom com l’escultor  Josep Llimona. L’estètica del cementiri de Manresa segueix els cànons de l'arquitectura historicista, amb el neoclàssic com a estil més representat, però amb interessants manifestacions del simbolisme modernista. El cementiri és també  un espai de memòria històrica, on es troben les fosses i els monuments commemoratius de les víctimes de la Guerra Civil.
 

Les places per les visites guiades són limitades i es faran complint totes les mesures de seguretat marcades per la pandèmia. La compra d’entrades pot fer-se a partir d’avui 28 d’octubre des de la web de Manresa Turisme, www.manresaturisme.cat