El Consell Comarcal del Bages busca la complicitat dels representants del territori al Parlament de Catalunya per avançar en matèria d'infraestructures viàries i ferroviàries

El Consell Comarcal del Bages treballa per aconseguir la complicitat dels representants del territori al Parlament de Catalunya per avançar en les millores pendents en matèria d’infraestructures viàries i ferroviàries a la comarca. El president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, ha encapçalat el grup de la institució que s’ha reunit amb els parlamentaris Ferran Estruch (ERC), David Saldoni (Junts per Catalunya) i Cristòfol Gimeno (PSC). “La trobada ha estat molt positiva i totes i tots hem compartit la necessitat d’avançar en totes aquelles reivindicacions pendents, entre les quals destaquen el projecte per fer realitat la variant de Castellgalí, a la C55, l’alliberament del peatge de la C16 i la reducció del temps de trajecte entre Manresa i Barcelona pel que fa al transport ferroviari”.

 

Compromís de treballar junts

En el marc de la trobada s’ha fet explícit el compromís de tots els participants de treballar junts i de manera coordinada per aconseguir que s’atenguin les demandes històriques del territori i afavorir el desenvolupament econòmic i social de la comarca. En aquest sentit, s’establirà una taula de treball que fixarà les prioritats i en què s’establiran els terminis per a la celebració de reunions i trobades amb diferents agents polítics, econòmics i socials.