Cap canvi en les mesures restrictives, que es prorroguen 7 dies més

Les mesures han entrat en vigor aquesta matinada i tindran una vigència de set dies

La nova resolució manté les restriccions d'aforament a interior i terrasses, així com els grups i distàncies

Publicada al DOGC d’avui divendres 3 de setembre la RESOLUCIÓ SLT/2704/2021, de 2 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Entrada en vigor: Aquesta Resolució entra en vigor a les 00:00 hores del dia 3 de setembre de 2021.

Durada de les mesures: s'estableix per 7 dies, sense perjudici de l'avaluació continuada de l'impacte de les mesures que conté aquesta Resolució.

  • Restauració: Capacitat del 100% a l'exterior (terrasses, etc) i del 50% a l'interior. L'horari de tancament màxim són les 0.30h. 6 persones per taula a interiors i 10 persones a les terrasses. Dos metres de separació entre comensals de taules diferents a l'interior i 1'5 metres a exteriors o terrasses.
  • Comerços: 70% d'aforament al petit comerç, establiments i centres comercials i mercats no sedentaris. L'horari màxim d'obertura són les 0.30h
  • Oci nocturn: Tancament de l'oci nocturn a espais interiors. La mesura no afecta a espais exteriors (terrasses). Les activitats han de tancar a les 0.30h com a màxim. És obligatori el registre de persones assistents (les dades s'han de guardar durant un mes per permetre la traçabilitat dels contactes en cas que hi hagi un positiu de COVID-19). Els clients es poden reunir en grups de 10 persones com a màxim a l'exterior, garantint la distància de seguretat d'1'5 metres entre grups diferents. No està permès el ball.

 

A banda d'això, es continua recordant que seguim en pandèmia i que cal respectar les  mesures de seguretat sanitària  per lluitar de forma efectiva contra el coronavirus, per la nostra salut i la de tota la ciutadania: mascareta a  llocs  d'ús obligatori, rentat de mans i ventilació freqüent dels espais tancats; distància de seguretat amb la resta de la població, etc