Subvencions per a desplegar nous negocis a Cardona i la Coromina, millora dels establiments comercials i de serveis, establiments afectats pels efectes de la Covid-19

Es poden presentar sol·licituds fins el 30 de setembre

 

 

L’Ajuntament de Cardona va anunciar, el passat mes de juliol, l’obertura de la convocatòria per a concedir subvencions encarades a fomentar l'emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i a la Coromina, amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquestes àrees del municipi. A més, també existeix una línia d'ajuts per a la millora de la innovació i la competitivitat d'establiments comercials i de serveis ja existents. Les sol·licituds es poden fins al proper 30 de setembre a través de la seu electrònica.

Podeu consultar com presentar les sol·licituds, així com les bases reguladores de les subvencions i la convocatòria a través d’aquest enllaç https://www.adlsolcar.cat/ajuts-empresa/, on també trobareu el model per a la memòria de l’activitat i el formulari de relació de despeses que s’han d’adjuntar a la sol·licitud.

D’altra banda, l’Ajutnament de Cardona destinarà un total de 20.000 euros a ajuts excepcionals per a comerços, establiments de serveis de proximitat i turístics i empreses artesanes de Cardona, per pal·liar els efectes generats per la Covid-19. A principis de setembre informarem de l’obertura de la convocatòria i la data de la sessió telemàtica sobre aquests ajuts que realitzarà l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, podeu consultar les bases reguladores a través d’aquest enllaç. El termini de presentació de sol·licituds també finalitzarà el 30 de setembre, l’import màxim de la subvenció serà de màxim 500 euros i podran optar a aquests ajuts les empreses següents:

  • Empreses artesanes
  • Bars i restaurants
  • Activitats de manteniment físic i gestió d’esdeveniments esportius
  • Activitats de gestió cultural vinculades al sector turístic
  • Agències de viatges i operadors turístics
  • Serveis d’allotjament, allotjaments turístics i de curta durada

Per a qualsevol dubte o aclariment es pot contactar amb Rosa Maria Lanaspa i Olga Buenaventura:  rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat,olga.buenaventura@adlsolcar.cat.
Telèfons: 938692287 i 973481009