Es prorroga el toc de queda 15 dies més, ara fins el 20 d'agost

Manresa, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet I Súria, afectades pel toc de queda

Després de l'aval del TSJC, el DOGC ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2614/2021, de 4 d'agost, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

A les poblacions afectades la mobilitat estarà prohibida entre la 01.00 i les 06.00. La restricció s'aplica a les localitats de més de 5.000 habitants que tenen una incidència igual o superior als 250 contagis per cada 100.000 habitants –la Generalitat va endurir els criteris per mantenir el toc de queda al màxim de municipis–. També inclou algunes poblacions que estan envoltades per localitats amb aquesta incidència alta. Hi ha 25 municipis que entren a la llista i una quinzena on ja no s'aplicaria gràcies a la millora dels indicadors.

Aquesta Resolució entra en vigor a les 00:00 hores del dia 6 d’agost de 2021.

La durada de les mesures previstes en aquesta Resolució s’estableix per 14 dies, sens perjudici de l’avaluació continuada de l’impacte de les mesures que s’hi contenen.