Abigail Garrido visita el Bages per donar suport al sector turístic d'aquestes comarques

La diputada de turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, ha participat aquest matí en la presentació del globus aerostàtic que servirà per promocionar el turisme de l’Anoia, que lluirà el lema “Descobreix l’Anoia!”. Posteriorment, ha visitat el Bages on s’ha reunit amb representants de l’Ajuntament de Fonollosa per parlar sobre el projecte de la museïtzació de l'espai museístic "Castells de Frontera- Les Torres de Fals a Les Valls del Cardener"  i ha visitat de les obres de rehabilitació de l’Església de Sant Vicenç de Fals del conjunt monumental de les Torres de Fals.

El Consell Comarcal de l’Anoia estrena un globus aerostàtic per promocionar el turisme de l’Anoia

L’acte de presentació del globus aerostàtic per promocionar el turisme de l’Anoia ha comptat també amb la presència del president de l’ens, Xavier Boquete; l’alcalde de Copons, Alex Prehn; el vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras; el seu conseller de Turisme, Daniel Gutiérrez, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcé.

La diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, ha apuntat que «la Diputació acompanya els ajuntaments i ens comarcals a aconseguir els objectius estratègics i, en aquest sentit, s’ha donat suport a una iniciativa molt singular, que a més suma l’àmbit privat en una acció de promoció del territori. Una experiència que s’afegeix a la xarxa d’actius de “Barcelona és molt més”». Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, ha afirmat que «accions ambicioses com aquesta, apostant per un element tan genuïnament anoienc com és un globus aerostàtic, són les que han d’ajudar a posicionar l’Anoia com un destí preferent pel que fa al turisme de proximitat i el turisme de qualitat». El globus “Descobreix l’Anoia!” farà els seus primers vols durant l’European Balloon Festival que té lloc a Igualada aquesta setmana i també participarà a l’encesa nocturna Night Glow del mateix certamen dissabte a la nit.