Cardona, present a la Fira Internacional de Turisme

La fira de turisme Fitur se celebra a Madrid del 19 al 23 de maig

Cardona és un dels municipis presents a la Fira Internacional de Turisme-Fitur, que té lloc a Madrid del 19 al 23 de maig. A la Fira hi han assistit l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el tinent d'alcalde i regidor de Turisme, Joan Hernàndez, acompanyats de la gerent de la Fundació Cardona  Històrica, Anna Poza que, a banda de promocionar la marca turística de Cardona entre el sector turístic present al certamen, es van mantenir diverses trobades amb Conselleria d’Empresa i Coneixement, l’Agència Catalana de Turisme, així com el Secretari d’Estat de Turisme, el President de Paradores i la nova diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona per exposar-los futures actuacions de promoció turística del municipi.

La presència de Cardona a la fira Fitur, la més important de l'Estat i una de les principals cites de turisme a nivell internacional, reforça la promoció turística de Cardona i consolida la proposta de turisme de la vila, encarant la temporada d’estiu amb optimisme i rellançant el turisme en una nova fase.

Ferran Estruch, present al certament durant el dimecres, ha reivindicat a Fitur la “necessitat que els fons europeus arribin als municipis per tal de transformar les nostres destinacions.” “Cardona té projectes transformadors a nivell turístic que necessiten de finançament”, va afegir Estruch. En aquest sentit, a la mateixa fira es va prendre el compromís de “fer una reunió en les properes setmanes” amb el Secretari d’Estat i també de comptar amb un acompanyament tècnic de la Diputació de Barcelona per vetllar pels diversos projectes del municipi.