Els carrers de Santpedor es convertiran el 10 d'abril en l'escenari d'un escape room

Desactivar la bomba serà l'objectiu de l'Escape room de Santpedor, ambientat a l’any 1918. Des de les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda s’hi podrà participar en grups bombolla de màxim 6 persones i amb inscripció prèvia.

Els participants tindran 40 minuts per aconseguir desactivar una bomba a través d’enigmes, proves i pistes per resoldre el cas a temps. El futur de Santpedor està a les mans dels més hàbils, qui se’n sortirà?

La iniciativa, de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració d’Audire, té per objectiu ser una proposta d’oci per als joves que aporti també coneixement del poble i la seva història. Es recomana que els participants siguin de 1r d’ESO en endavant i cal fer inscripció prèvia gratuïta a través d’aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/escape-room-santpedor

Els grups que aconsegueixin desactivar la bomba amb el menor temps tindran premi. El grup que quedi en primera posició podrà gaudir d’un dinar i els que quedin en segona i tercera posició, d’un esmorzar.