Els Tallers de Turisme del Bages d'enguany arrenquen parlant de la gestió de la reputació en temps de Covid

Bages Turisme comença aquest dijous els Tallers de Turisme, petites càpsules formatives i eminentment pràctiques adreçades a empreses privades i entitats públiques vinculades al sector del turisme. El primer taller estarà centrat en la gestió de la reputació en temps de Covid i pretén donar recursos perquè empreses i entitats puguin gestionar proactivament la seva reputació a Internet tenint en compte situacions que poden passar amb l’escenari actual com les cancel·lacions per motius sanitaris. Aquest taller, com tots els altres del programa d’enguany, es farà en format on line. Per a més informació, es pot consultar aquest enllaç.

El programa continuarà el mes de maig, amb un taller per ajudar a la digitalització del sector de la restauració. Al juliol se’n farà un altre centrat en com aconseguir més reserves on line amb una bona experiència d’usuari. El següent tindrà lloc el mes d’octubre i parlarà de com serà el turisme de natura del futur. Per últim, el mes de desembre se’n farà un de restauració sostenible, on s’ensenyarà als restaurants a elaborar i implementar un pla de residu zero.

Els Tallers de Turime són una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació de Barcelona i tenen per objectiu millorar la competitivitat de les empreses del sector. Per a Agustí Comas, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, “el moment actual obliga a estar preparats per als canvis constants al sector del turisme. La pandèmia ha tingut efectes molt clars sobre l’activitat turística però ara s’obre un nou escenari amb moltes possibilitats. Amb aquests tallers, volem donar eines a les empreses per afrontar-lo amb les màximes garanties”.