CURS ON-LINE DE "GASTRONOMIA TERAPÈUTICA. DISFÀGIA"

En el marc del conveni de col·laboració entre la Universitat CES de Medellín (Colòmbia) i la Fundació Alícia, es realitzen de manera conjunta, accions encaminades a la promoció d'una alimentació saludable i especialment en la generació de solucions culinàries per a situacions amb necessitats especials.

Hi ha un gran nombre de condicions i malalties que requereixen adaptar l'alimentació, com a part essencial del tractament o bé, per al manteniment de la qualitat de vida. Alícia treballa en l'estudi i el desenvolupament d'eines que ajuden a gestionar diàriament l'alimentació d'una manera senzilla, pràctica i adaptada a les necessitats específiques d'aquests col·lectius.

En aquest sentit, la Universitat CES (CESNUTRAL) i la Fundació Alícia, han desenvolupat el curs on-line “Gastronomia terapèutica. Disfàgia”, dirigit a estudiants de nutrició i professionals de diferents àrees de la salut amb interès en la millora de l'alimentació en general o de persones amb patologies específiques, sota els principis d'una alimentació sana, sostenible i bona.

A través d'aquest curs s'afavorirà l'adquisició de coneixements, eines, estratègies i solucions culinàries per a l'abordatge de l'alimentació de textura modificada en les persones amb problemes de deglució.

Informació i inscripció