La Biblioteca Municipal acull un aparador cultural del Museu de la Vinya i el Vi en el marc de la novena edició del projecte Biblioteques amb DO

Des d'aquesta setmana i fins a finals del pròxim mes de febrer, la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages mostra un aparador cultural amb diferents peces del Museu Municipal de la Vinya i el Vi.


Aquesta mostra està emmarcada en el projecte Biblioteques amb DO, que enguany arriba a la seva novena edició i que pretén portar la cultura del vi a diferents biblioteques públiques de Catalunya, entre elles la de Sant Fruitós de Bages.


En el marc d'aquest projecte, també es troba en marxa un concurs de fotografia a través d'Instagram obert fins al 31 de gener. Hi poden participar les persones majors de setze anys penjant una fotografia relacionada amb el món del vi, posant èmfasi en la DO Pla de Bages i posant l'etiqueta #vinstagrampladebages2021. El premi del concurs consisteix en un lot cultural de llibres, vins de la DO Pla de Bages i una entrada per a dues persones al teatre Kursaal de Manresa. Es poden consultar les bases completes AQUÍ


Recordem que la Biblioteca Municipal està oberta a la ciutadania amb un aforament limitat del 50% i en el seu horari habitual:


- Dilluns, dimarts i divendres de 15:30 a 20:00 hores
- Dimecres de 10:00 a 13:00 i de 15:30 a 20:00 hores

- Dijous de 15:30 a 20:00 hores
- Dissabtes de 10:00 a 13:00 hores.