S'inicia la 10a campanya “Compra i Guanya” de la Xarxa de Barris Antics

Hi haurà un miler de premis per comprar als comerços del Centre Històric de 31 ajuntaments de Catalunya, entre ells Manresa.

 

L'Ajuntament de Manresa forma part de l'acció conjunta amb 31 ajuntaments de tot Catalunya duent a terme, un any més, la campanya "Compra i Guanya" dins de la Xarxa de Barris Antics de Catalunya.
 

La campanya se celebra aquest mes d'octubre i està destinada a promoure el comerç i el turisme local  del país. La regidora del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa, Claudina Relat,  ha manifestat que la campanya té per objectiu donar suport al petit comerç, abastament estès per tot el territori català com a model econòmic tradicional i familiar, i ensenyar i explicar la riquesa cultural i patrimonial de cadascun dels 31 municipis organitzadors. I això ho aconseguim aglutinant diferents sectors com el comerç, la cultura i el turisme en un sol pol d’atracció.  
 

Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones, a cadascun dels 31 municipis membres de la Xarxa Vegeu com participarVegeu els premis 2020
 

A principis de novembre, es sortejaran 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant) valorats en 2.859 €. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 € en experiències que fins al juny de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 31 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.
 

Aquest any més que mai aquesta campanya pretén ser un eix més, per tal de dinamitzar el comerç del Centre Històric.