Navàs el caràcter de la terra

Navàs mostra el seu potencial turistic

L’Ajuntament de Navàs edita un vídeo de promoció turística per posar en valor el seu patrimoni, cultura i oferta turística.

Visitar i conèixer els diferents nuclis del municipi, rutes de senderisme, allotjaments i hotels rurals, la gastronomia, el comerç, la història i el patrimoni vitivinícola són alguns dels objectius que es marca l’E·ns local en aquesta acció. Una campanya de promoció s’ha vist afectada per la pandèmia del COVID-19, i que n’ha minimitzat i endarrerit les seves accions.

El vídeo ha estat realitzat per l’empresa navassencs Koalitics, i havia de ser presentat fa uns mesos dins el marc de la inauguració de la remodelació de l’equipament cultural Sant Genís al nucli de Navàs.

L’audiovisual ens convida a visitar indrets i paisatges únics, per fomentar, donada la conjuntura actual el turisme interior. Palà de Torroella, Sant Cugat del Racó, El Mujal, Valldeperes o Castelladral són els nuclis que configuren aquest municipi de 84 km2, i vertebren paisatges als principals atractius de la Catalunya Interior com Montserrat, Cardona o els Pirineus.

La regidora de Turisme, Anna Rubio, agraeix en nom de l’Ajuntament de Navàs a tots els projectes i persones que han fet possible aquest treball.
Més informació a turisme.navàs.cat