Manresa Turisme estrena la propera setmana “Inspira i inspira't” una proposta de turisme de benestar com a novetat dins les Festes de Sant Ignasi 2020

L’activitat, a càrrec d’Ester Bach, tindrà lloc al claustre del Museu de Manresa, i inclou un tast gastronòmic del Mas de la Sala.

 

El pròxim divendres 31 de juliol, dins el marc de les Festes de Sant Ignasi 2020, la Fundació Turisme i Fires de Manresa estrena la proposta “Inspira i inspira’t”, una nova proposta de turisme de benestar que anirà a càrrec d’Ester Bach, especialista en  tècniques de relaxació i reducció de l’estrès, mindfulness, dansateràpia i moviment per al benestar.

 

La proposta consisteix en un taller de mindfulness, una tècnica que busca connectar amb el moment present. L’experiència pretén que els assistents connectin amb ells mateixos, amb l’espai i finalment amb el paladar a través d’un tast conscient que oferirà el restaurant Mas de la Sala, amb l’objectiu que els assistents aconsegueixin una sensació de benestar i de calma i que alhora puguin apropar-se a la vivència transformadora i de connexió que va viure Sant Ignasi de Loiola l’any 1522 a Manresa. Tindrà lloc al claustre del Museu de Manresa i durarà entre les 19 h i les 21 h aproximadament. Es recomana que els participants portin roba còmode. L’activitat complirà tots els protocols de seguretat vinculats a la Covid-19 i per això l’activitat es limitarà a 20 persones i és imprescindible la reserva prèvia a través de www.manresaturisme.cat

 

Aquesta proposta, creada especialment per a les Festes de Sant Ignasi, ha sorgit del grup de treball de turisme de benestar creat conjuntament amb el sector privat, amb el qual s’estan treballant en altres propostes de mindful tourism, com el “Camí Ignasià conscient”, que recorrerà els darrers kilòmetres del Camí Ignasià des de l’Oller del Mas fins a Manresa, incloent experiències meditatives i de connexió. Paral·lalement, i gràcies al suport de  la Diputació de Barcelona, s’està treballant en un altre producte vinculat als valors universals, adreçat principalment a les famílies, on a través de la visita a diferents recursos turístics es treballaran diferents valors per tal de viure, també, una experiència de canvi i benestar als visitants.

 

Aquest tipus de productes, que a més són una de les principals tendències del sector, van totalment alienats amb les línies estratègiques de Manresa 2022.

 

 

Les Festes de Sant Ignasi continuen aquest cap de setmana

Les Festes de Sant Ignasi continuen aquest cap de setmana amb una visita i tast a l'Oller del Mas per descobrir el lligam amb Sant Ignasi; la caminada nocturna Montserrat – Manresa o la visita guiada “Manresa universal: la ciutat d’Ignasi”. Les festes s’allargaran fins al 31 de juliol. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.