PIMEC Catalunya Central i l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort organitzen una ponència sobre mesures per a autònoms i pimes

Miquel Camps, president d’Autònoms PIMEC, serà l’encarregat de fer l’exposició principal de l’acte

PIMEC Catalunya Central col·labora amb l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort en l’organització de la ponència virtual Els autònoms en temps de covid-19, que tindrà lloc aquest dimecres, 13 de maig, a les 15.30 h.

Dos mesos després de l’inici de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, els autònoms i les pimes catalans miren d’aixecar cap en la tornada progressiva a l’activitat. De quines eines disposen per fer-ho? Quines mesures s’han pres des de l’administració per pal·liar l’impacte negatiu de la covid-19? Aquest serà el tema d’exposició i debat de la conferència virtual de dimecres.

Esteve Pintó, president de PIMEC Catalunya Central, presentarà la trobada; Miquel Camps, president d’Autònoms PIMEC, farà la ponència principal de l’acte, i Enric Campàs, alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, explicarà les mesures d’ajuts que tenen els autònoms i les empreses del municipi.

La ponència es podrà seguir a través de la plataforma Zoom i per inscriure-s’hi cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç.