ARRIBA LA 88A FIRA DE PRIMAVERA, EN VERSIÓ CONFINADA

Els dies 25 i 26 d’abril s’hauria de celebrar la 88a edició de la Fira de Primavera de Navàs, però a causa de la implantació de l’estat d’alarma per la Covid-19, es va haver de suspendre. Tot i la suspensió, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha treballat per fer una edició especial d’una de les festes més emblemàtiques i el principal esdeveniment firal i comercial del nostre municipi. Així, arriba la 88a edició de la Fira de Primavera, versió confinada, que es celebrarà el proper diumenge 26 d’abril.

Durant tot el dia hi haurà diverses activitats, fruit de la col·laboració de comerços i establiments del poble, entitats, artistes i grups de música locals i de l’entorn, entre d’altres. D’aquesta manera es podrà gaudir de contes infantils, espectacles amb pallasses, teatre, concerts, receptes de cuina, tallers, dansa, pintura, fotografia, entre altres activitats d’oci i cultura, i tot des del sofà de casa. I és que per seguir els diferents actes programats, que tindran una durada de 4 o 5 hores repartides al matí i a la tarda, es podrà fer a través de Canal N, La Veu de Navàs, el youtube de Televisió de Navàs i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Navàs.

Aquesta serà una fira especial, però ni molt menys s’hi podrà encabir tots els actes que ja teníem contractats, però val a dir que totes les activitats que teníem programades s’han ajornat fins que puguem celebrar actes als carrers i a les places. La Fira, a més, és un gran aparador del comerç i la indústria del municipi, que malauradament s’ha vist afectat a rel de la crisi provocada pel Covid-19, és per aquest motiu que des de l’Ajuntament ja s’està treballant per potenciar el comerç local, però tot plegat no serà possible si com a veïns i veïnes no consumim a aquests comerços, així que mentre duri el confinament i quan s’acabi, compra a Navàs!

Per últim, volem fer una crida: engalaneu els balcons d’alegria, que el confinament no ens aturi les ganes de fer Fira! I si ens seguiu per les xarxes, utilitzeu el hashtag #FiraConfinada.

Molt bona Fira confinada!