Els productes ecològics són el tema central del calendari de la Closcaneta per a aquest 2020

Els productes ecològics i els seus beneficis per a la salut i el medi ambient són el tema central del calendari de la tortuga Closcaneta per a aquest any 2020. La publicació inclou diferents recomanacions pràctiques i un calendari estacional de fruites i hortalisses de temporada.

La identificació dels aliments ecològics, els productes de proximitat i els horts urbans són alguns dels temes del nou calendari de la Closcaneta, amb l’objectiu de contribuir a difondre els avantatges de la producció ecològica com a model productiu més saludable, sostenible i respectuós amb el medi ambient..

El calendari es distribueix a Súria, Sant Joan de Vilatorrada, Callús, Castellnou de Bages, Sant Salvador de Guardiola i l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Sant Martí de Torroella. La seva publicació compta amb la col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i la Diputació de Barcelona.

La Closcaneta és el personatge que simbolitza les iniciatives sobre medi ambient a Súria i altres municipis del Mig Cardener. La publicació del calendari es va iniciar l’any 1998 per iniciativa de l’Ajuntament de Súria i es va convertir en una de les principals eines de difusió de temes mediambientals a la vila. Posteriorment, la seva distribució es va estendre als altres municipis esmentats.

- Enllaç per descarregar el calendari de la Closcaneta per a l'any 2020: Enllaç