Manresa difon les oportunitats de les noves tecnologies amb l'acte "El Bages puja al tren de les TIC", aquest dijous

L’acte, que es celebrarà aquest dijous, 6 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda a la seu de la Cambra de Comerç, comptarà amb una ponència sobre 5G del director de 5G de la Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martin, i un diagnosi del sector a la comarca, presentat per Gemma Rojas, presidenta de TIC Bages. L’acte és obert al públic.

La Cambra de Comerç de Manresa, situada a l’Edifici Can Jorba a la Muralla del Carme 17-23, acollirà dijous, a dos quarts de 7 de la tarda, l’acte “El Bages puja al tren de les TIC”. La xerrada posa al punt de mira les oportunitats que brinden les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a la comarca del Bages, i comptarà amb la presència de personalitats del sector.

L’acte començarà amb la benvinguda de la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Silvia Gratacós, i l’obertura de l’acte a càrrec de la regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz i Mas. Posteriorment, Gemma Rojas, presidenta de TIC Bages, farà una diagnosi del sector al Bages. L’acte es clourà amb la ponència “5G: una gran oportunitat”, a càrrec d’Eduard Martin, CIO i director de 5G de la Mobile World Capital Barcelona.

L’accés és obert a tot el públic interessat, i és gratuït.