2020, fem que sigui rodó!

Posem punt i final a un mes de gener que ha suposat l’estrena del 2020, un any rodó i especialment estètic. L’any ha començat amb força al nostre sector amb nous espais de restauració que obren portes i als quals donem la benvinguda de manera enèrgica. L’Oller del Mas continua potenciant el seu projecte i amplia l’oferta amb un restaurant que us convido a descobrir. Mentrestant, un dels altres cellers del territori, Abadal, ha presentat un nou festival de música que portarà el proper mes de juny noms reconeguts com els d’Andrea Motis, Elena Gadel o Manu Guix a les vinyes de Santa Maria d’Horta d’Avinyó. És especialment engrescador que apareguin nous reclams i projectes a la comarca i que es vehiculin a través de la restauració i la cultura.

 

Sempre hem defensat que tenim un territori amb grans atractius per redescobrir i que val la pena preservar i posar en valor. D’aquí a ben poc, Manresa tornarà a bategar fort amb la Fira de l’Aixada. Durant tot un cap de setmana el centre històric de la capital del Bages estarà ple de persones entusiasmades a endinsar-se en la història de la ciutat. Des del Gremi persistirem en la voluntat de fer que passin coses i que la gastronomia en sigui un dels reclams.

 

La nostra entitat defensa el sector de la restauració convençuts que s’han de posar en valor tots aquells elements que ens ajudin a créixer i ens facin visibles des del punt de vista turístic. Ens queda molta feina per fer i aquest 2020 un dels reptes que ens hem marcat és valorar allò que tenim i que funciona bé. Aplaudim les noves iniciatives convençuts que en sorgiran de noves i que seran sinònim d’oportunitats i riquesa per al nostre territori. Som-hi!