PAISATGES BARCELONA – LA MARCA

Paisatges Barcelona és la marca turística  formada per les comarques d’Osona, Moianès, Bages i Anoia, sota la marca genèrica de “Barcelona és molt més” impulsada per Diputació de Barcelona en la qual també hi trobem “Costa Barcelona” i “Pirineu Barcelona”.

Les comarques que conformen “Paisatges Barcelona” treballen de forma conjunta i per tal de sumar esforços, establint una planificació conjunta més ambiciosa I amb accions de promoció i comercialització a mercats i segments més enllà del turisme de proximitat al que es dirigeixen els diferents individualment.

Entre els objectius principals de la marca es destaquen, la voluntat de treballar la marca de manera conjunta, posicionar Paisatges Barcelona a Catalunya i Espanya i participar en diferents accions de promoció.

Actualment es disposa d’un document de presentació de la marca, un manual de venda on es destaquen els recursos més importants i singulars de cada comarca donant una visió conjunta de territori.

Paisatges Barcelona som quatre territoris units que compartim entorn, història i caràcter, en un entorn format per muntanyes emblemàtiques, espais naturals de gran valor i un paisatge agrícola divers, ciutats mitjanes, pobles, petits i masos, monestirs i castells, claustres i muralles. artesans i comerciants, mercats i pels productes agroalimentaris de qualitat. Comarques de pas i de cruïlla, acostumats a rebre viatgers.

Sota la marca Paisatges de Barcelona i dintre l’estard Catalunya, s’assisteix a FITUR del 22 al 26 de gener, la fira internacional de turisme que es celebra anualment a Madrid. Considerada la segona fira de turisme més important del món, punt de trobada del sector turístic a nivel nacional i internacional. La fira es divideix en 3 dies per a professionals i 2 per públic final. Una gran oportunitat per posicionar la marca com a destinació potencial a Catalunya. Per poder assistir a fires s’ha elaborat un mapa de la marca Paisatges Barcelona amb els tops més destacats, durant el 2019 es va assistir a algunes fires conjuntament com la d’Expovacaciones de Bilbao i a la fira de Girona. 

Les 3 comarques reclamen recursos per tal de poder crear una secretaria tècnica de la marca, la qual pugui desenvolupar tot un pla d’accions anual específic.

 

 

Per més informació: https://www.barcelonaesmoltmes.cat/es/web/territori/paisajes-barcelona

 

I TU, QUÈ HI VEUS