El món no s'acaba!

El mes de desembre és frenètic i sembla que s’acabi el món, tot i que per sort no és així. Entre els àpats d’empresa, les trobades familiars i els dies de festa ens ha passat en un tres i no res. Des del Gremi l’hem viscut amb especial il·lusió amb els establiments treballant de valent i celebrant també el nostre particular sopar de Nadal. Aquest any l’emplaçament ha estat un dels atractius de l’àpat perquè hem estrenat un nou espai de restauració al territori. L’Oller del Mas accentua la seva aposta per l’enoturisme i ben aviat posarà en marxa un nou espai gastronòmic que és realment espectacular. La comarca pot sentir-se orgullosa de disposar d’un espai de restaurant que reforça una oferta que és de nivell i que, a poc a poc, va agafant embranzida.

Aquests darrers dies de 2019 també serveixen per fer balanç i proposar-nos nous reptes de cara a l’any vinent. Des del Gremi continuarem treballant per fer pinya, buscar col·laboracions entre diferents sectors i defensar els interessos de l’hoteleria i la restauració on faci falta. Tenim uns agremiats i agremiades que fan molt bona feina en un ofici que és sacrificat i dur, però gratificant. Els clients cada vegada són més exigents i des del Gremi serem també exigents en continuar oferint un servei i una experiència que valgui la pena als nostres clients.  

M’agradaria acabar aquestes línies fent-vos un prec. I sobretot mireu d’aturar-vos i trobar moments per compartir, estimar i passar l’estona amb les persones que estimeu, que el temps passa massa ràpid. La felicitat és això, compartir moments i anècdotes que ens fan somriure i estimar. Bon Nadal a tothom!