L'escola d'hoteleria Joviat de Manresa guanya l'especial Joc de Cartes d'escoles

El popular programa de TV3 «Joc de cartes», en el qual diversos restaurants competeixen entre ells per guanyar, va tancar seva tercera temporada aquest dimecres amb victòria manresana. En una edició especial per buscar la millor escola de cuina de Catalunya, la Joviat es va imposar a a les barcelonines escoles Bellart i l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi.

Després dels àpats habituals en que els mateixos concursants són els que valoren els adversaris, la Joviat era segona amb un 7,2. Però aquesta setmana, el programa tenia una prova final especial. Cada escola havia de cuinar un plat d'un menú perquè se'l mengessin tots els guanyadors del 'segell blau' de la temporada del «Joc de cartes».

En l'última prova, en la qual els estudiants es convertien en el xef de la cuina, els guanyadors van ser la Xènia (alumna de la Joviat) i el Marc (el seu professor) amb un pollastre amb escamarlans que es va endur els elogis de tots els comensals. A més, les altes notes del presentador Marc Ribas (un 8,8 de mitjana) van certificar la victòria de la Joviat al concurs de TV3.