L'Ajuntament i la UBIC renoven el conveni per a la dinamització al centre comercial urbà

El document ha estat rubricat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante.

 

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante, han signat avui un conveni pel qual es regulen les condicions d’atorgament d’una subvenció per un import de 12.500 euros per a les activitats de dinamització comercial que desenvolupa l’entitat comercial a la ciutat. L’acte de signatura ha comptat amb la presència del regidora d'Indústria, Comerç i Activitats de l’Ajuntament de Manresa, Núria Masgrau, i del vicepresident de la UBIC, Antoni Daura.

 

El conveni té per objectiu el suport econòmic del consistori a la UBIC en diferents conceptes com són les despeses de gestió de la dinamització del centre comercial urbà; incloent el disseny i execució de les campanyes de dinamització comercial, planificació d’estratègies, implementació dels projectes, acció de comunicació, producció d’elements gràfics i de lloguer d’espais publicitaris a mitjans, entre d’altres temes.

 

Algunes de les actuacions recollides expressament en el conveni són les despeses d’organització de les fires Fora Stocks, Firastiu, Fira de l’Ascensió, Fira de Sant Andreu, Shopping Night Manresa, a més de la resta d’accions  de dinamització que organitzi l’entitat durant l’any.

 

La UBIC de Manresa és una entitat fundada el 1978 que té per finalitat la representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns dels professionals adherits a títol de comerciants amb establiment fix de venda a la ciutat. És una associació d’àmbit local i sense ànim de lucre que gestiona el projecte de dinamització del centre comercial urbà i que al llarg de l’any organitza diferents accions de dinamització com fires i altres activitats.