Sant Fruitós de Bages programa diverses activitats en el marc de les Jornades Europees del patrimoni

El propers dissabte 12  i diumenge 13 d’octubre, Sant Fruitós de Bages ha programat un seguit d’activitats per difondre el patrimoni cultural del municipi en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

Pel dissabte 12 d’octubre a les 5 de la tarda s’ha programat una excursió fins a les pintures rupestres de Les Brucardes i l’obertura gratuïta del museu de la Rectoria fins a les 8 del vespre. A partir d’aquesta hora, qui ho desitgi podrà  recuperar energies amb un sopar popular a la plaça de l’Església. Enguany l’àpat serà a base de cigrons amb cansalada i botifarra. El preu dels tiquets és de 6 Euros. A partir de 2/4 de 10 del vespre es podrà gaudir de l’actuació de Som Riu d’Or.

Pel diumenge 13 d’octubre, l’Ajuntament ha programat un any més visites gratuïtes al Monestir de Sant Benet per tal de conèixer aquest entorn, el seu patrimoni i les múltiples activitats que s’hi duen a terme. La jornada inclou la visita medieval "Mil anys de sensacions" (10:30 hores) , la visita modernista "Un dia en la vida de Ramon Casas" (11:30 hores) i la visita a la Fundació Alicia (13:00 hores).

Per tal de poder gaudir d’aquesta proposta és imprescindible fer prèviament una reserva, abans del 11 d’octubre, a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al carrer Padró 72-74. Les places són limitades.