Setembre, tornar a començar!


Cada setembre tot torna a començar. Hi ha persones per a les quals l’any comença realment al setembre i no pas al gener. I no van malencaminats del tot. Ho veiem a casa tots els que tenim o hem tingut canalla a prop. L’inici de curs escolar és tot un esdeveniment, però la feina o la programació de la ràdio, per posar dos exemples d’aspectes rutinaris, reprenen l’activitat en aquest setembre sovint vertiginós.

Des del Gremi també afrontem el nou curs amb ganes i il·lusió i ho fem centrant les energies en dues direccions. Pel que fa a la formació, programem un curs amb professionals especialitzats per obtenir el carnet de manipulador d’aliments que valdrà molt la pena i que us recomano enèrgicament. I des del punt de vista del territori, insistim amb la idea de posar en valor el nostre patrimoni gastronòmic. La nova ruta Vilatapa de Sant Joan de Vilatorrada és una de les propostes més engrescadores que volem fer arribar a més punts del territori.

Agrupar els establiments de restauració, fer-los partícips, sumar esforços i posar en valor la seva oferta culinària és una de les nostres prioritats. La ruta és una molt bona oportunitat per redescobrir el talent que tenim a casa i fer brillar els restaurants que fan molt bé les coses. La nostra entitat treballa per enfortir el sector de l’hoteleria i la restauració i aquest tipus d’iniciatives ens uneixen i ens representen. Agafeu forces, respireu fons i prepareu-vos per gaudir d’una nova temporada que es presenta plena de reptes. Nosaltres ja hem agafat el ritme, som-hi que tot ha tornat a rodar.