Decathlon Manresa organitza una jornada ambiental per netejar un tram de la llera de la riera de Rajadell

L'acció es durà a terme aquest diumenge, 15 de setembre. La trobada serà a les 10 del matí al pàrquing del Decathlon Manresa, al polígon dels Trullols.

 

Aquest diumenge, 15 de setembre, Decathlon Manresa ha organitzat una Jornada de Voluntariat Ambiental per netejar un tram de la llera de la  riera de Rajadell (a l’alçada dels del Gorg dels Esparvers). Aquesta jornada és una iniciativa sorgida de la mateixa cadena esportiva i que compta amb la col·laboració de l'Associació Bioeduca i l'Ajuntament de Manresa.
 

La trobada serà a les10 h del matí al pàrquing del Decathlon Manresa, al polígon dels Trullols. Des d'allà, els voluntaris es dirigiran caminant cap a la zona on es durà a terme l'acció mediambiental, on s’hi farà la neteja i una recollida selectiva de residus  Un cop finalitzi la jornada, s'oferirà un piscolabis i obsequis per a tots els participants.
 

Tothom que es vulgui inscriure a la iniciativa ho pot fer a través de l’adreça  http://ow.ly/A44X30pwioF o anant, presencialment, a la botiga de Decathlon.
 

Les Jornades de Voluntariat Ambiental celebren enguany la seva cinquena edició. A prop de casa nostra, durant l’edició de l’any passat, es van recollir prop de 300 quilos de deixalles de tot tipus prop de la zona del Bosquet de Sant Fruitós de Bages.