Sant Fruitós de Bages celebra la III Festa del Comerç per a mostrar tot el seu potencial

ELS PROPER DIVENDRES 13 I DISSABTE 14 DE SETEMBRE, EL COMERÇ DE SANT FRUITÓS DE BAGES MOSTRARÀ DE NOU TOT EL SEU MÚSCUL EN EL MARC DE LA FESTA DEL COMERÇ, UN GRAN ESDEVENIMENT QUE COMPTARÀ AMB DIFERENTS ACTIVITATS PARAL·LELES PER A TOTS ELS PÚBLICS.
Cartell informatiu
Cartell informatiu

La festa, que organitza Sant Fruitós Comerç Actiu, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i de la Diputació de Barcelona, començarà el divendres 13 de setembre amb descomptes de fins al 20% en diversos productes dels establiments associats.

El dissabte a la tarda, a partir de 2/4 de 7 del vespre, es celebrarà el gruix central de la Festa al Cobert de la Màquina del Batre i el seu entorn on els visitants podran comprar en les diferents carpes que s’instal·laran pels diferents establiments que hi participen.

A banda de la mostra del comerç local, es preveuen diverses exhibicions esportives, desfilades de moda, animacions diverses i degustacions de tapes i vins, tot plegat amenitzat pel Jordi Callau.

En el marc de la jornada, s’ha organitzat també el joc “Ajuda’ns a trobar l’enigma del comerç de Sant Fruitós” on els participants hauran de trobar diferents lletres amagades en els establiments que acabaran composant una frase. Les instruccions de l’enigma es podran descobrir en unes butlletes que es repartiran durant l’esdeveniment i que serviran per a participar en un sorteig de 300€ en vals de compra.

La jornada, que s’allargarà fins a les 2/4 de 12 de la nit, finalitzarà amb música de diversos Dj’s en directe sota el Cobert de la Màquina de Batre.