Manresa forma part d'un tour internacional de turisme religiós amb un grup procedent d'Itàlia

El grup, de 48 persones, van visitar el santuari de la Cova de Sant Ignasi i la Basílica de la Seu i en van quedar molt satisfets, tant dels espais que van veure com de les explicacions que els va fer, en italià, una de les  guies de l’equip de Manresa Turisme.

 

Ahir dimarts 6 d’agost, Manresa turisme va realitzar un guiatge a un grup de 48 italians que estan fent un tour per les principals destinacions de turisme religiós com Montserrat, Saragossa i Lourdes.

 

El grup, que anava acompanyat de dos capellans, va passar el matí a Montserrat, on van dinar, i per la tarda van visitar la capital del Bages, concretament el santuari de la Cova de Sant Ignasi i la Basílica de la Seu, en una visita que va durar dues hores i que va duu a terme en italià una de les  guies de l’equip de Manresa Turisme.

 

La visita va ser sol·licitada per un touroperador italià especialitzat en circuits i van apostar per incloure Manresa com a part del tour. Els visitants van valorar molt positivament la visita, especialment els espais que van veure i les explicacions del guia.