Merescut descans!

Si esteu llegint l’edició d’aquest dimecres del diari a la piscina, a la platja o esteu a punt de fer maletes us vull desitjar unes bones i merescudes vacances. Si, per contra, ja les heu fet, quedeu-vos amb els bons moments viscuts. I per a tots aquells que no tingueu l’oportunitat d’escapar-vos uns dies a l’agost, us encoratjo a continuar al peu del canó i, si podeu, guardeu-vos alguna estona per redescobrir el territori, que té una gran potencialitat.

L’època d’estiu és un bon moment per fer balanç del darrer any i des del Gremi estem contents d’un curs que deixem enrere, que ha estat intens i en què hem actuat per continuar defensar els interessos del nostre sector. Activitats com la ruta de tapes per Manresa, la Jornada de Formació o haver aconseguit que l’Ajuntament de Manresa nomenés fill predilecte Ignasi Domènech ens omplen i ens deixen amb la certesa d’haver fet bona feina. Però la vida continua i hem d’estar atents als canvis, a les noves tendències i parar bé l’orella per detectar allò que volen els nostres clients.

A partir de setembre tornarem amb més força que mai, amb noves iniciatives com unes jornades gastronòmiques, que estrenarem a Sant Joan de Vilatorrada, i unes sessions de formació dinàmiques i 100% recomanables. La roda girarà i nosaltres volem ser-hi per continuar oferint-vos un bon servei i fer costat als nostres agremiats. Mentrestant, gaudiu de l’estiu que passa massa ràpid. Bones vacances!