Obertes les inscripcions per participar en el pelegrinatge musical de les Festes de Sant Ignasi

El pelegrinatge musical és una nova activitat gratuïta que es durà a terme el dia 30 de juliol al vespre i consisteix en realitzar un petit itinerari a quatre  espais ignasians, maridant l’experiència espiritual amb la música i la literatura. Les places són limitades i cal apuntar-se a través del web de www.manresaturisme.cat.

 

Una de les novetats destacades de les Festes de Sant Ignasi d’enguany és un pelegrinatge musical, una activitat de caràcter  participatiu que lliga la música amb l’espiritualitat ignasiana, seguint l’estela del cicle de músiques amb ànima Sons del Camí, que encetarà la seva sisena edició la setmana que ve.

 

El Pelegrinatge musical tindrà lloc el dimarts 30 de juliol. Començarà a dos quarts de nou del vespre i recorrerà 4 espais de la ciutat amb petjada ignasiana, amb inici a la sala gòtica de Sant Andreu, passant per les capelles del Rapte i Sant Marc, i finalitzant a la Cova de Sant Ignasi.

 

Aquesta petita ruta sintetitzarà els tres processos bàsics de l’experiència mística (purga, il·luminació i unió) a través de la música, la literatura, la llum i la seva relació amb els quatre indrets ignasians. La música la posaran Albert G. Galvany, Joan Miró, Joel Olivé i Anna Gangonells i els textos són una selecció de savis místics elaborada per Xavier Melloni. La il·luminació corre a càrrec de Sònica.

 

Les places per a prendre part en aquesta activitat i seguir el pelegrinatge musical són limitades a causa de les característiques dels espais i la tipologia de música espiritual i, per això, des d’avui es pot fer la inscripció gratuïta online a través de www.manresaturisme.cat.

 

Es tracta d’una activitat organitzada per Manresa 2022 i la Fundació Turisme i Fires de Manresa.