Sant Joan de Vilatorrada viurà el mes de juny la Festa Major i la Festa Major

S’han programat durant tot el mes desenes d’activitats lúdiques i festives per a tots els públics per donar la benvinguda a l’estiu

Amb l’arribada del mes de juny, Sant Joan de Vilatorrada es prepara per viure la seva festa gran. Un any més, el municipi acollirà desenes d’activitats durant tot el mes, entre les quals la Festa Major, les festes de barri, la Festa Major Infantil, la Setmana del Medi Ambient o la Revetlla de Sant Joan.

Activitats per a tots els públics durant la Festa Major

A partir del dissabte 22 de juny, i fins al dimarts 25, el municipi s’engalanarà per celebrar la festivitat més destacada del municipi i que més emociona els santjoanencs i santjoanenques. Al llarg de quatre dies, entitats i veïns es faran seus els carrers per organitzar i participar de les activitats de tot tipus (culturals, lúdiques, esportives, familiars, juvenils...) que es realitzaran.

La festa començarà amb la rua de colles el dissabte 22 i el 23 concert de l’orquestra Maravellatot esperant la Flama del Canigó. Aquesta festa marcarà l’inici de la Festa Major, que continuarà al llarg de tres dies mes amb propostes múltiples. Cal recordar que a partir del dia 20 ja podeu portar la fusta i mobles vells per a la construcció de la foguera de Sant Joan.

Torna la Festa Major Infantil durant tres dies

El divendres 14 de juny arrencarà una nova edició de la Festa Major Infantil de Sant Joan City, impulsada per El Sidral. La festivitat s’allargarà fins al diumenge 16 i omplirà el municipi d’un ampli i variat ventall d’activitats lúdiques dirigides a un públic familiar que permetran als més menuts de la vila i d’arreu de Catalunya gaudir d’una de les festivitats locals més especials i originals de tot l’any. 

Entre les activitats destacades d’aquesta celebració hi haurà la pluja de confeti, un sopar a la fresca amb ball disco posterior, una remullada i ensabonada a la piscina, una tómbola, espectacles i una nova edició del Correfoc Infantil al Parc Catalunya.