El BAXI Manresa visita la Seu i el Carrer del Balç per conèixer el projecte Manresa 2022

La majoria de jugadors i del cos tècnic encapçalats per l'entrenador, Joan Peñarroya, i el director esportiu, Roman Montañez, han fet una visita guiada al temple que ha acabat amb un tast dels productes del Pelegrí i del projecte Manresa 2022, del qual han estat un dels principals promotors lluint-ne el logo a la samarreta aquesta temporada.

 

La pràctica totalitat dels jugadors del BAXI Manresa, alguns dels quals acompanyats de les seves parelles, i el cos tècnic de l’equip han fet aquest migdia una visita guiada a la basílica de la Seu de Manresa que ha acabat amb un tast de productes del Pelegrí al Carrer del Balç abans del transcendental partit que l’equip jugarà aquest diumenge a Saragossa.

 

Així, els jugadors Corey Fisher, Iffe Lundberg, Guillem Jou, Pere Tomàs, Tomislav Zubzic, Cady Lalanne, Sergi i Dani Garcia, Jordan Sakho i Yankuba Sima han pogut conèixer de primera mà els tresors i els recons més singulars de la Seu, l’edifici patrimonial més emblemàtic de la ciutat, en aquesta visita organitzada per l’Oficina de Turisme de Manresa.

 

Els acompanyaven l’entrenador de l’equip, Joan Peñarroya, els seus ajudants Xevi Pujol i Marc Estany, el preparador físic Adrián Rubio, i també el director esportiu, Roman Montañez i el gerent del club, Carles Sixto.

 

La visita ha començat a la plaça Sant Domènec, davant de la Buresa, i durant el recorregut a peu fins a la Seu els guies de l'Oficina de Turisme han fet una petita explicació sobre el modernisme i altres aspectes turístics de la ciutat. En arribar al temple, han passejat per  l'exterior fins al mirador des d'on han pogut veure la Vall del Cardener i la Cova. A l'interior, han visitat el baptisteri i la cripta i han contemplat el retaule del Sant Esperit abans de pujar a les cobertes, que ha estat un de les espais que més ha entussiasmat l'expedició.

 

Posteriorment, tota la comitiva s’ha traslladat al carrer del Balç, on l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme, Joan Calmet, els han lliurat un record de la visita i informació turística de la ciutat i del projecte Manresa 2022. Per finalitzar, han pogut fer el tast dels productes del Pelegrí a càrrec del Mas de la Sala que habitualment posa punt i final a les visites "Hora 20.22".

 

Precisament, el BAXI Manresa és un dels principals promotors d’aquest projecte de ciutat vinculat a la Manresa ignasiana ja que gràcies a un conveni amb l’Ajuntament ha lluït el logotip de Manresa 2022 a la part posterior de la samarreta durant tota la temporada, en el seu exitós retorn a la Lliga ACB que podria culminar aquest diumenge amb l’accés als play-off pel títol si aconsegueix acabar entre els vuit primers classificats