Joan Soler és reelegit com a president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages

Seguint l’ordre ARP/16/2019, de 12 de febrer, per la qual es convoquen eleccions als vocals de les comissions rectores dels consells reguladors de les denominacions d’origen protegides vitivinícoles de Catalunya, el dimecres dia 15 de maig de 2019, va tenir lloc a la seva seu social, a la Casa de la Culla, la constitució de la nova Junta Rectora del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages.

 

Constituïda la Mesa d’Edat per Mario Monrós i Ramon Roqueta es va procedir per part de la secretaria, Eva Farré, a llegir els noms dels membres electes de l'única llista que va concórrer a les eleccions, que com especifica la normativa es classifiquen en:

 

Cens A: viticultors de cooperatives i SAT on hi ha com a vocals titulars: Ramon Codina, Jesus Fonts, Jordi Crusellas i com a vocals suplents Jaume Serra, Jaume Altimira, Pere Cots Trullàs

Cens B: viticultors independents on hi ha com a vocals titulars: Mario Monrós Ciuró i Carles Playà i com a vocals suplents: Oriol Garriga i Solsona i Josep Rius.

Cens D: cellers on hi ha com a vocals titulars: Joan Soler, Joaquim Fargas, Ramon Roqueta, Josep Solergibert, Francesc Margenat i com a vocals suplents: Josep Maria Claret, Macari Pujadó, Joan Sanmartí Josep Oliveras i Anna Berenguer.

 

A continuació es va procedir a l'elecció de president. Per unanimitat fou aprovat Joan Soler Playà, que ja estava al cap davant del càrrec durant els darrers quatre anys.

 

Joan Soler va agrair la confiança que depositaven en ell i el recolzament per tirar endavant aquest Consell Regulador, de nou; alhora va manifestar, la voluntat de seguir treballant amb tots –viticultors i cellers– amb interessos i objectius comuns a favor del vi del Bages