Joan Francesc Baltiérrez és el nou president de la Confraria de Vins del Bages

L'entitat renova la junta per encarar una nova etapa amb idees noves

La Confraria dels Vins del Bages encara una nova etapa. Després de gairebé dues dècades, el president i alguns membres històrics de l’entitat han deixat el càrrec i la Junta s’ha renovat. Així, en la darrera assemblea de l’entitat, Robert Martí va deixar el càrrec en mans de Joan Francesc Baltiérrez, fins ara vice president, i anterior secretari del Consell Regulador de la DO Pla de Bages.

Així mateix, en la mateixa assemblea, celebrada a la seu social de l’entitat, a la Casa de la Culla de Manresa, Josep Dedeu, Jordi Ruiz, Joan Serrallonga i Vicenç Verge, han entrat a formar part de la Junta directiva de l’entitat, en substitució de Pilar Garcia, Josep Ma Descals i Eduard Font, que també abandonen els càrrecs. Tots ells socis fundadors, deixen pas a noves idees a l’entitat.

I una d’elles també és la incorporació a la Junta directiva de Marta Sanvicente, presidenta de la Jove Confraria dels Vins del Bages, que d’aquesta manera estreny llaços amb la seva germana gran, la Confraria dels Vins del Bages. Amadeu Pijoan, Toni Rafart, Jordi Grau i Josep Mira segueixen sent membres de la junta.