Èxit dels "Vespres modernistes" que exhaureix totes les entrades pels passis previstos fins al mes de juliol

L’activitat “Vespres modernistes” és una iniciativa cultural que oferirà als visitants un recorregut per conèixer els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la Casa Lluvià, així com també la indumentària o la música. La visita es clou amb una copa de vi a la terrassa de l’Hotelet.

 

Unes 180 persones viuran els “Vespres modernistes”, una experiència turística i cultural que ofereix als participants la possibilitat de conèixer els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la Casa Lluvià, així com també la indumentària o la música. La visita es clou amb una copa de vi a la terrassa de l’Hotelet.

 

L’activitat que, organitzada per Fundació Turisme i Fires de Manresa, es va posar en marxa l’any passat, continua despertant un interès molt alt atès que, per segon any consecutiu, ha esgotat les entrades per les 8 sessions que hi  ha programades fins al mes de juliol.

 

Aqueta experiència turística compta amb la col·laboració de: L’Hotelet – Casa Padró, Grup Santasusana, col·legi d’Arquitectes de Catalunya – Demarcació Comarques centrals, Mosaics Martí, Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i Bages Terra de Vins. Les inscripcions s’han pogut realitzar a l’Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) o a través del web www.manresaturisme.cat o el correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat.