LA FUNDACIÓ ALÍCIA REALITZA UN SEMINARI TÈCNIC SOBRE L'ALIMENTACIÓ DE TEXTURA MODIFICADA

La jornada dona resposta a les necessitats dels professionals del sector amb l'objectiu de millorar l'alimentació de les persones que necessiten l'adaptació de les textures a la seva dieta

La Fundació Alícia organitza la II Edició del Seminari Tècnic entorn l’alimentació de textura modificada, el proper 14 de juny a partir de les 9,00 h a Món Sant Benet. Una jornada tècnica per aprofundir i reforçar coneixements en base als projectes que la Fundació Alícia desenvolupa, i els darrers estudis i novetats publicats sobre aquest tema. 

Es tracta d'una sessió teòrica i pràctica al voltant de temes com les diferents progressions possibles (fàcil masticació, triturada, disfàgia,...) i tots els processos culinaris relacionats, amb l’objectiu de millorar-ne la seva acceptació.

El programa formatiu contempla el procés d’envelliment, les característiques dels comensals i de l’alimentació de textura modificada, els principals aspectes a tenir en compte a l’hora de preparar menús, el procés de cuina triturada, entre d’altres temàtiques. La part teòrica es compagina amb dinàmiques grupals i sessions demostratives. 

Places limitades. 
Fes la teva inscripció aquí.