CULINAVITAE: CONFERÈNCIES I TALLERS SOBRE CUINA, ALIMENTACIÓN I SALUT

La Fundació Catalunya La Pedrera, en col·laboració amb la Fundació Alícia, presenta un  cicle de conferències i tallers sobre cuina, alimentació i salut que tindran lloc a La Pedrera (ponència) i a Món Sant Benet (taller teòric-pràctic).

Les quatre sessions giraran entorn de la salut, l’activitat física, la sostenibilitat i la innovació i noves tendències, sempre al voltant de l’alimentació.
CulinAvitae és una experiència formativa que aposta per unes conferències divulgatives a La Pedrera, a càrrec de professionals especialitzats; i uns tallers a la cuina per posar en pràctica els conceptes tractats en un centre de referència en alimentació com és la Fundació Alícia, situat a Món Sant Benet.

L’objectiu d’aquest projecte, obert i apte per a tothom, és fomentar els bons hàbits, tant alimentaris com de vida; donar èmfasis a la importància i impacte de l’alimentació en la nostra salut i valoritzar el patrimoni de la cuina catalana.
 
• Dates: del 9 de maig ak 15 de juny de 2019
• Preu: 65€ (inclou l’assistència a les dues sessions, els ingredients i material dels tallers pràctics, degustació de les receptes elaborades i el transport a Món Sant Benet el dissabte)