Gaudeix d'una nova edició de la Festa de la Primavera de Sant Joan de Vilatorrada

El diumenge 5 de maig Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la 25a edició d'aquesta tradicional caminada popular. Les inscripcions per participar de la sortida ja es poden fer a través del següent enllaç
 
El dijous 2 de maig s’inaugurarà l’exposició “25 anys de la Festa de la Primavera de Sant Joan de Vilatorrada”, que es podrà visitar del 29 d’abril al 18 de maig
 
Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic i el patrimoni històric del municipi, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada torna a organitzar, de cara al primer diumenge del mes de maig, la caminada popular de la Festa de la Primavera, que enguany celebra la seva 25a edició
 
A banda, el consistori organitza l’exposició “25 anys de la Festa de la Primavera de Sant Joan de Vilatorrada”. La xerrada-inauguració tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 19.30 a la Biblioteca Cal Gallifa i anirà a càrrec de Jordi Planell i Marc Vilarmau. L’exposició es podrà visitar del 29 d’abril al 18 de maig
 
Recorregut
 
Per a la jornada d'aquest any 2019, l'Ajuntament proposa dos recorreguts:
  • Un de més llarg, de 17,3 quilòmetres i amb un desnivell de 450 metres
  • Un de més curt, de 9,3 quilòmetres i amb un desnivell de 260 metres. Aquest recorregut està pensat especialment per famílies amb infants. 
L'organització proporcionarà dos avituallaments als assistents durant el recorregut. Podeu descarregar l'itinerari clicant aquest enllaç.
 
Inscripcions (places limitades)
  • Per Internet a través d'aquest enllaç. Les inscripcions online es tancaran el 3 de maig, a les 14 hores.
  • Presencialment a l'Ajuntament. Les gestions es podran fer del 29 d’abril al 3 de maig, de dilluns a divendres, en horari de 09 h. a 14 h.; el dijous també de 16 h. a 19 h.
  • El mateix dia a Cal Gallifa, a partir de les 07.30 h., sempre que quedin places disponibles. Divendres 3 de maig s’informarà del nombre d’inscripcions disponibles. 
Les inscripcions s'han de realitzar individualment i també s'han de facilitar dades personals de cada participant (nom i cognoms, DNI -o targeta sanitària en cas de no disposar de DNI-, data de naixement, telèfon de contacte i correu electrònic). El consistori informa també que les places són limitades i que els participants rebran una samarreta tècnica de regal en finalitzar la caminada. 
 
El preu per participar en la caminada popular és de 8 euros si la inscripció es realitza a través de la pàgina web, o bé de 10 euros si es fa presencialment. El cost per als infants menors de 12 anys és de 4 euros en ambdós casos.
 
Els participats poden, voluntàriament, pagar 1 euro més que anirà íntegrament destinat a l’organització de la Festa Major Infantil de Sant Joan City
 
Horari
  • A les 08 h.: arribada i concentració a Gal Gallifa, amb esmorzar inclòs per a totes les persones participants.
  • De 08:30 h. a 08.45 h.: sortida esglaonada des de Cal Gallifa.
  • A partir de les 11 hores: arribada de les persones participants a Cal Gallifa, amb danses i dinàmiques participatives a càrrec d’Ai Carai.
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix la col·laboració de totes les entitats i persones voluntàries, i anima els veïns i veïnes a participar en la Festa de la Primavera amb l'objectiu de descobrir el meravellós espai natural que envolta el municipi.