Arriba la 87a Fira de Primavera de Navàs aquest cap de setmana

Arriba una nova edició de la Fira de Primavera de Navàs on es consolida l’espai d’activitats de la carpa i les activitats ludico-culturals. Pau Riba serà una de les actuacions estrella de la Fira.

Dues novetats de la fira d’enguany són el concurs de pintura ràpida i el concurs d’Instagram, amb un interessant premi d’un pack turístic valorat en més de 300€,format per experiències turístiques locals o de proximitat. Consulta les bases del concurs aquí.

Com a actes previs, dijous a les 7 de la tarda hi haurà una xerrada sobre alimentació saludable, amb la presentació del projecte Supercoop, el primer supermercat cooperatiu del Bages. També a la Biblioteca, el divendres hi haurà un recital poètic de poemes del navassenc Rossend Sellarés.

Dissabte comença amb l’espectacle infantil «L’arbre de sucre», a les 12 del migdia a l’escenari que s’ha muntat a la carpa del passeig. A les 4 de la tarda hi haurà la tradicional plantada de gegants, a les 5 la cercavila per tot el poble amb les colles geganteres, i a les 7 la ballada dels gegants. A 2/4 de 5 es farà l’acte inaugural de la fira amb el reconeixement als comerços de proximitat de Navàs, i amb una menció especial als nous emprenedors i emprenedores. I a les 5 de la tarda, la conferència i exposició de fotografies amb Sergi Boixader.

A les 6 també el ball per a la gent gran al Club d’Avis. A 2/4 de 10 serà el torn del teatre, amb el Grup Escènic de Navàs, que ens representaran l’obra «La meva dona és lampista», i que aquest any es farà al teatre de l’Ametlla de Merola degut a les obres de remodelació que l’Ajuntament està fent al Casal Sant Genís.

Iniciem el diumenge amb Mr Alret, un espectacle de circ, malabars… per al públic infantil, a les 11 del matí. A continuació, cal destacar el concert de jazz que ens oferiran les Jazz Band de Navàs i Súria, amb la Jazz Band de La Garriga. Serà a la 1 del migdia a l’escenari de la carpa al passeig.

Durant tot el diumenge hi haurà exhibició de sevillanes, zumba, karate, desfilada de moda infantil, etc. A les 5 l’actuació castellera amb els Castellers de Berga i els Picapolls de la Gavarresa, al Passeig Ramon Vall amb la Carretera de Viver.

Crida l’atenció el maridatge de cerveses i formatges de proximitat protagonitzat per Xavier Tarrés (Cerveses Guineu), i que serà l’acte que acompanyarà el concert de Pau Riba i que tancarà els actes de la fira.

Durant tot el cap de setmana hi haurà l’exposició de manualitats al Club d’Avis.

Programa complet aquí.