La UBIC Cardona celebra la setmana del Dia de la Mare amb un festival de jazz i cervesa artesana

La campanya, anomenada ‘La mare que et va parir’, repartirà premis i traurà les botigues al carrer


Sota el títol ‘La Mare que et va parir’, la UBIC de Cardona posa en marxa una nova campanya que girarà entorn del Dia de la Mare i que tindrà com a un dels seus punts àlgids el festival de jazz i cervesa artesana, anomenat ‘La Birra Jazz’, que es farà dissabte 4 de maig a la Fira de Dalt. També hi haurà promocions comercials i, a més, les botigues trauran els seus productes al carrer durant tot el cap de setmana del 4 i 5 de maig.

El festival ‘La Birra Jazz’ s’iniciarà dissabte 4 de maig a dos quarts d’una del migdia amb un vermut i una classe oberta de charleston. Seguidament hi haurà un concert amb ‘Swing Shot Sextet’ i a les dues del migdia una arrossada popular. La música continuarà a les quatre de la tarda amb una classe oberta de Lindy Hop. I a les cinc ballada de swing amb Dj Jana. A dos quarts de vuit s’iniciarà el concert que tancarà la jornada, amb True Jazz Sextet. En paral•lel, durant tot el dia, es farà la fira de cerveses artesanes, amb les marques L’Estupenda, El Brètol, Casa Dalmases, La Plaga, La Calavera i Lo Vilot. Aquestes paradetes se sumaran a les de la UBIC, en les quals els comerciants cardonins exposaran els seus productes destacats i de nova temporada.

Les activitats de promoció comercial continuaran diumenge 5 de maig amb el muntatge d’un ‘photocall’ a la plaça del Mercat. Allà, els clients que durant la setmana (a partir del 29 de maig) hagin fet compres per un mínim de 50 euros en tres comerços diferents podran obtenir, de manera gratuïta, una fotografia professional amb les seves respectives mares.

Amb aquestes accions, la UBIC “pretén donar vida als carrers, augmentar el tràfic de gent pels comerços cardonins i donar la possibilitat que els establiments puguin presentar els nous productes de temporada”.

Les activitats organitzades per la UBIC compten amb la col•laboració i el suport de l’Ajuntament de Cardona i de l’associació Cardona a Tot Jazz, entre d’altres.