Entra en funcionament a Manresa la plataforma Ofer.cat per l'adaptació dels negocis locals a la venda online

La plataforma permet crear ofertes de productes o serveis online i compartir-los a les xarxes socials. Manresa es va adherir  a la plataforma a aquesta plataforma a finals de l’any passat i, després del període informatiu, engega amb la participació de 25 comerços de la ciutat.

El petit comerç manresà ja té actiu el seu propi market place a www.ofer.cat/manresa, amb presència a la xarxa i possibilitat de vendre online. La plataforma Ofer.cat és una excel·lent  manera de presentar tots els comerços del municipi que ja estan digitalitzats perquè la ciutadania descobreixi tots els serveis que té a prop. En total són 25 els primers comerços de la ciutat que participen en l’estrena d’aquesta iniciativa comercial a la ciutat. 
 

Impulsat per la regidoria de Comerç,  l'Ajuntament de Manresa es va adherir a la plataforma Ofer.cat a finals de l’any passat amb la voluntat que els comerços, empreses i autònoms locals del municipi poguessin adaptar-se als nous hàbits de compra que ja fan servir actualment els consumidors a través de les noves tecnologies. Després d’aquesta adhesió hi va haver un període informatiu per donar a conèixer als comerços les característiques d’aquest servei.
 

Ofer.cat és una eina gratuïta (n'assumeix el cost l'Ajuntament de Manresa ) que permet tenir un aparador virtual i crear ofertes de productes o serveis online amb opció a compartir-les a les xarxes socials.
 

Respon a un dels objectius principals de la línia de treball de l’Ajuntament: digitalitzar el comerç de proximitat de la nostra ciutat per fer-lo més competitiu i potenciar les seves fortaleses, que són moltes, donant-li presència a la xarxa, el seu propi lloc web i també la possibilitat de vendre on-line.
 

A través de la plataforma Ofer.cat es poden crear ofertes dels productes o serveis i compartir-los automàticament a les xarxes socials i aplicacions de missatgeria com Whatsapp en tan sols 3 minuts i través del mòbil, l'ordinador o la tauleta.
 

Els clients rebran aquestes ofertes a través de les xarxes socials o de la pròpia plataforma i podran accedir directament a la promoció. També podran posar-se en contacte amb els establiment i, fins i tot, comprar els productes i serveis online.
 

Amb la voluntat de continuar donant a conèixer aquesta plataforma, una treballadora municipal ajuda a resoldre dubtes i problemes. Està ubicada físicament a l'oficina del Mercat de Puigmercadal (Muralla del Carme, 5). Aquelles persones que hi estigueu interessades a afegir-vos a aquesta plataforma podeu demanar informació trucant al telèfon 93 872 20 66 o bé a través de correu electrònic a l’adreça ofercatmanresa@gmail.com