El Gremi co-organitza amb la FIHRT una trobada amb una vintena d'empreses col.laboradores per tal d'impulsar la col.laboració amb el Gremi

Una vintena llarga d’empreses col.laboradores de la FIHRT  van participar a la jornada de networking realitzada el Passat 8 d’abril a la Cambra de Comerç de Manresa, co-organitzada amb el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages.

L’objectiu de la iniciativa era, un cop més, posar en contacte els partners i col.laboradors de la FIHRT amb els Gremis i Associacions que la integren perquè puguin desenvolupar negocis i generar oportunitats.

Van realitzar-se un total de 276 entrevistes entre els Gremis i Associacions presents i els col.laboradors desplaçats a la capital del Bages.

Des de la Junta de la FIHRT es valora aquesta nova jornada com tot un èxit.

El President de la FIHRT ha declarat que l’èxit de les jornades d’avui ens emplaça ja a plantejar la propera edició, que arribarà ja a la Cinquena edició. Es proposarà als associats una nova seu per a l’any 2020.

Els col.laboradors troben molt útils aquest tipus de jornades, doncs en un temps molt reduït, permeten conèixer els Gremis i presentar les seves novetats i serveis, per agendar una nova trobada, amb més calma, a la seu dels gremis associats.

En aquesta edició, s’ha habilitat una zona on els partners han pogut desplegar tant rollups, com fliers i material informatiu, com elements propis de la seva activitat, com  a desfibril.ladors, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, carregadors per mòbils, tablets, terminals TPV, etc.

Els participants han pogut accedir, per mitjà de reunions d’uns 12 minuts de durada,  a trobades directes amb Presidents i Gerents de Gremis associats, accedint a possibles  col·laboracions i a engegar nous projectes.

Un cop finalitzada la Jornada, els participants que ho han desitjat, han participat en un dinar al Restaurant Miami de Manresa.

La jornada s’emmarca dins del programa de #NetworkingFIHRT que enguany ha arribat a la seva IV edició. Les prèvies van tenir lloc a Terrassa, Sant Sadurní i Sabadell.

Un any més, la Jornada es consolida com un referent de les activitats de la FIHRT. Des del Gremi volem agrair a totes les empreses i professionals que any rera any contribueixen a aquesta consolidació, i a la FIHRT per confiar en nosaltres l'organització d'aquest esdeveniment, que es produeix a les portes de les Jornades de Formació del Bages del proper mes de maig.