Un any més, petits i grans han gaudit i après alhora amb el gruix d'activitats sobre alimentació i gastronomia que ha portat la 7a edició de la Festa Alícia't a Món Sant Benet.

Més de 150 activitats per a foodies, adults i famílies que han anat des de tallers de cuina per a totes les edats, show cookings en directe amb xefs de prestigi, demostracions gastronòmiques, espectacles i animació infantil, un gran mercat de productes agroalimentaris, visites especials al monestir i el concert de rumba del grup Sabor de Gracia del dissabte. 

Els visitants han pogut descobrir què s’hi coïa a la cuina del prestigiós Bulli i com, alguns plats, es poden traslladar als fogons de casa seva; han après trucs per fer unes bones empanades, els secrets de l’alimentació dels esportistes i/o han reproduït algunes receptes de l’època neolítica i han pogut escoltar els secrets de la cuina del mestre Carles Gaig, entre altres propostes. Un cap de setmana intents i productiu amb la cuina fàcil, sana i divertida com a protagonista.

Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona que té lloc cada primavera al complex de Món Sant Benet. La iniciativa concentra cada any milers de persones en un sol cap de setmana i és una aposta de l’equipament per donar a conèixer la tasca que desenvolupa la Fundació Alícia amb la filosofia d’aprendre tot divertint-se.